Saturday, October 23, 2021

Latest Posts

Eri i nxjerr te palarat produksionit te Perputhen, tregon bisedat telefonike: Jane skenare te gjitha!

Mbremjen e sotme, Eri konkurrenti i larguar nga Perputhen per shkak te debatit me Dorin konkurrentin e ri qe doli sapo u fut eshte perjashtuar nga emisioni.

Ai ka bere disa akuza per Perputhen dhe ka vendosur te beje nje live ku ti sqaroj te gjitha te nxjerr te palarat e Perputhen.
Ai eshte shprehur se ka kerkuar takim me helikopter me Ledianen dhe Olsa i ka thene se nuk do ta bej me Ledianen ate takim pasi ajo s’ka audienc.

Olsa u thoshte vajzave me mesazh se ke te zgjidhnin. I kam thene serish per takimin e dyte me Ledianen qe dua ta bej me helikopter Olsa me tha ne rregull dhe gazetarja me pas me ka thene nuk e ben kete takim se e kane bere tek Love Story por nuk ka shans ta beje njeri tjeter kete takim.”- ka treguar Eri, nderkohe qe sot Princi ka bere nje takim me helikopter dhe kjo eshte arsyeja qe Eri eshte acaruar.

“Cdo gje qe ato bejne jane skenare”- ka treguar Eri duke nxjerre edhe telefonaten e regjistruar me gazetaren.

Gjithashtu ai ka thene se dite te tjera do nxjerr regjistrime te tjera dhe se nuk e ka nxjerre Ledianen me te ne takim sepse nuk donte qe te dilnin cift te dy. Madje ai eshte shprehur se keto treshet ( per rastin e Mevlanit Ledianes dhe Antoneles) i ka Olsa ne skenar.

Latest Posts

Don't Miss