Kryefjala Logo

Më shumë detaje rreth së moshuarës që largohet nga azili dhe se po vuan nga një sëmundje e rëndë

1 vit më parë

Në një shtëpi kujdesi për moshën e tretë ndodh e pa imagjinueshmja.
Nëna dhe gjyshja e cilido shqiptar është keqtrajtuar nga dora e asaj që mban moshën e mbesës së saj.

Bëhet me dije se ngjarja ka ndodhur disa ditë më parë në qytetin e Pejës dhe e moshuara nuk u ka thënë asgjë familjarëve.

Sipas Gazetës Express,familjarët paguajnë rreth 650 euro në muaj për të moshuarën në qëndrën “Orenda” e cila vuan edhe nga një sëmundje e rëndë.

Detaje këto të treguara nga dhëndri i viktimës e cila për më tepër edhe nënē e një dëshmori që iku nga kjo botë në moshën 17 vjeçare në luftën për lirinë e Kosovës.

Familja ka tërhequr të moshuarën dhe gjithashtu bëhet me dije se në orën 19:00,qëndra “Orenda” do të dalë në konferencë për shtyp.

Të ngjashme