Kryefjala Logo

Zbuloni arsyet e renies se flokeve!

3 vite më parë

Shpeshhere njerezit ankohen se kane probleme me renien e flokeve por nuk dine arsyet pse. Ne mund tu ndihmoje, ja disa prej arsyeve qe e shkaktojne ate.

1-Kontrolloni stresin

2-Mbani një dietë të përshtatshme

3-Pini të paktën dy kg ujë në ditë

4-Konsumoni fruta, perime dhe proteina, me ane të të cilave marrim vitaminat, minerale dhe materiale strukturale thelbësore në rikonstruktimin kapilar.

5-Evitoni sa më shumë konsumimin e yndyrave shtazore, duke i zëvendësuar me vajra natyrale, veçanërisht me vajin e ullirit.

6-Evitoni ushqimet e skuqura.

7-Përdorni sallata të ndryshme.

8-Dielli i pishinës dhe i detit është i dëmshëm për flokët.

9-Mos e ndërroni shpesh shampon.

Të ngjashme