Kryefjala Logo

Këtë verë nuk ka konkurrencë për ju në plazh! Vetëm me fillerin e vitheve në “Allure Beauty”

15 Maj, 2024 | 6:08 pm

Tashmë “Allure Beauty” nuk është një emër i padëgjuar për ju, sepse është klinika më e mirë estetike në gjithë rajonin. Tani më që vera po vjen, duhet të vizitoni “Allure Beauty” për të arritur format trupore që dëshironi e për të rritur vetbesimin tuaj.

Ju jeni komplekse ndaj plazhit sepse nuk keni format perfekte? Mund ta arrini këtë me ndihmën e “Allure Beauty”, duke realizuar fillerin e vitheve, i cili është i çertifikuar, i sigurt dhe realizohet vetëm nga mjekët e specializuar e të licensuar të “Allure Beauty”.

Rimodelimi i vitheve me filler është një procedurë kozmetike e cila konsiston në shtimin e volumit, formësim dhe rimodelimin e të pasmeve tuaja duke përdorur mbushës dermal ose (filler).

Rimodelimi i vitheve me filler, është më e përshtatshëm dhe efektiv se një procedurë e implantit të vitheve, apo rimodelimit me dhjamë, pasi nuk ka kohë rikuperimi, rrisk për komplikime, kushton shumë herë më pak dhe zgjat me vite.

Vithet që ëndërroni mund të realizohen në vetëm pak minuta në formën e tyre ideale. Profesionistët e Allure Beauty ju plotësojnë dëshirën për të pasur vithet ideale për shumë vite! Madje nxitoni të përfitoni edhe nga oferta e fundit nga 1000€ filleri i vitheve në “Allure Beauty” e keni me vetëm 500€.

706F06FA 514D 4A78 BEAC 92908D5CF3C3

Të ngjashme