Nuk mund të harroni të shkuarën?Pa problem,dimë ne diçka më shumë!

7 muaj më parë

1-Flisni me një psikolog
Një ndarje mund të ketë ndikim të madh në gjendjen tuaj emocionale, prandaj është mirë që të flisni me një psikolog. Kur ju i jepni fund një lidhjeje filloni të mendoni negativisht për veten, sepse pyesni se ku qëndronte gabimi juaj që partneri ju la. Kur ndaheni nuk do të thotë se ju jeni gjithmonë problemi, sepse ju thjesht mund të keni rastisur me një person që ka dashur një marrëdhënie kalimtare dhe jo diçka serioze.

2-Gjeni një hobi

Për të filluar për t’u ndjerë mirë dhe për të harruar ish-partnerin mjafton të gjeni një pasion të ri dhe ta zhvilloni.

3-Fshijeni ish-partnerin nga çdo rrjet social
Në momentin që një njeri nuk është më i pranishëm në jetën tuaj, ju nuk duhet ta ndiqni më në rrjete sociale. Nëse ju vazhdoni të shikoni çdo postim të tij, do të kujtoni momentet që keni kaluar me të dhe do ta keni të vështirë ta harroni.

Të ngjashme