Kryefjala Logo

Si te beni nje interviste pune te suksesshme!

3 vite më parë

Intervista e punës është një prej hapave më të rëndësishëm që paraprin karrierën e gjithkujt. Po ashtu si përshtypjet e para që ju mundoheni të lini sa më të mira, edhe gjatë intervistës së punës ju duhet të bëni një përshtypje sa më të mirë dhe të dalloni kështu nga kandidatët e tjerë të cilët kanë aplikuar po për të njejtin pozicion pune. Ja sesi mund ta arrini me sukses një gjë të tillë:

1-Flisni më shumë sesa keni shkruar në CV-në tuaj

2-Bëni pyetjet e duhura

3-Tregoni se çfarë risish do t’i sillni kompanisë

4-Tregohuni vetvetja

5-Shkoni të përgatitur

6-Mos harroni që edhe gjuha juaj e trupit flet më shumë sesa ju

Të ngjashme