Unë jam Jamber dhe ju ftoj për një rini të përjetshme pa dhimbje dhe pa kirurgji në shtëpinë time “Allure Beauty”

2 vite më parë

Ka ardhur moment që ju të bëni ndërhyrje estetike, por i druheni kirurgjisë? Atëhere ne mund tu ndihmojmë duke ju adresuar tek klinika më e mirë dhe më e besueshme e Mjekësisë Estetike “Allure Beauty”.
“Allure Beauty” ka fituar zemrat e vajzave dhe grave të cilat u kanë besuar pamjen e tyre dhe bukurinë ekipit profesionist të mjekëve.

Tani, ka ardhur momenti të ndajmë me ju një sekret: “Allure Beauty” prezanton produktin më të ri që ndihmon në rigjenerimin e lëkurës suaj dhe kryen lifting natyral. Pa ndërhyrje kirurgjikale, pa dhimbje pa produkte të huaja në trupin tuaj ju  tashmë mund të qëndroni larg plakjes fare thjeshtë.

VËMENDJE! Njihuni me një proçedurë natyrale, pa dhimbje, pa efekte anësore që bën  realizimin e lifting-ut të fytyrës njëlloj si të kesh bërë kirurgji.

Sustat Jamber janë revolucion i mjekësisë estetike, të cilat kanë përmbajtje proteinike, dhe stimulojnë krijimin e kolagjenit në trupin tuaj. Aplikimi i Jamber  bën lifting natyral të menjëhershëm, ndihmon në tendosjen, ritonifikimin e lëkurës, reduktimin e vijave të thella në fytyrë, çarjeve dhe rrudhave , bën korigjimin e asimetrive, rivolumizimin e zonave të cilat humbasin pjesën e dhjamit apo të kolagjenit (shkaktuar këto nga humbja në peshë, nga mosha dhe nga faktorë të tjerë të brendshëm apo të jashtëm). 

Sustat kanë rezultate të menjëhershme në më pak se 30 minuta kohë trajtimi. Rezultati vjen dhe përmirësohet çdo ditë, kjo është magjia e sustave Jamber. Në ndryshim nga trajtime te tjera me kohë më të shkurtër, benefitet e Jamber zgjasin deri në 5 vite. Pas 5 vjeçarit që ju keni aplikuar këtë produkt nuk do të ndiheni të plakur apo të rrudhur thjesht do të shihni se ka ardhur moment për një riaplikim.

Mëposhtë ju prezantojmë me 3 llojet e sustave PDO:

Jamber F: Bën korigjimin e rrudhave dhe është susta e vetme që mund të kombinohet me përdorimin e fillerave pa shkaktuar shkrirjen e tij nën lëkurë.

Jamber I: Korigjon rrathët e zinj, rrudhat, lëshimin e lëkurës dhe çdo lloj problematike tjetër në zonën delikate të syve.


Jamber T: është susta që realizon ngritjen e majës së hundës në këndin e saj perfekt 110’ ( gradë) kështu që ju nuk keni më nevojë të bëni kirurgji për të pasur hundën perfekte, apo procedura të tjera të rrezikshme. Jamber e realizon atë menjëherë, për vetëm 5 minuta.

 

Përdorimi i sustave PDO është një proçedurë mjaft e sigurt për mjekun dhe për pacientin. Nga studimet e bëra rezulton se kjo tekonologji inovatore e prodhuesit Korean Neo Dr jep një rezultat me 99% të suksesshëm. Është një proçedurë e thjeshtë, pa dhimbje dhe sustat  PDO treten gradualisht për 6 muaj duke u zëvendësuar me kolagjenin natyral që prodhon trupi i njeriut.

Ç’prisni akoma, bëjini dhuratë vetes apo mikeshës suaj rininë e përjetshme. Ju na besoni ne, ne ju besojmë tek “Allure Beauty”. Do të na falenderoni sapo ta provoni!

 

Të ngjashme