Tiranë tek kompleksi Delijorgji: Hyn me të kuqe dhe sakaton një familje te vijat e bardha

5 muaj më parë

Nje djalë i ri me fuoristradë të zezë ka hyrë me të kuqe teksa në vijat e bardha kalonte nje familje.
Një skenë tragjike kjo ndërsa ende pritet deklarata e policisë.

Makina ka sakatuar familjen,prindërit,foshnjën në karrocë dhe një kalimtar me biçikletë.

Makina është ajo që ndodhet në trotuar,ndërkohë drejtuesi i automjetit ka lënë makinën dhe ka ikur në drejtim të paditur.

Të ngjashme