Vaksinimi: Plas mes Fatma Haxhialiut dhe Blerina Bombaj.Anen e kujt mbani?

1 vit më parë

Vaksinimi eshte ende teme e nxehte qe ndan njerezit ne dy pjese.Jane ata qe besojne tek vaksinimi dhe ata qe kategorikisht jane kunder sepse cdo njeri vendos vete per jeten e tij.

Sot u rindez edhe njehere ky debat qe si nje vullkan here pas here aktivizohet ku ne disa raste ka qene edhe agresiv(kujtojme protestat e dhunshme ne bote).Sot me ndalimin e studenteve ne disa universitete u rihap debati qe ka perfshire edhe Fatma Haxhialiun dhe Blerina Bombaj.

Blerina ka shperndare nje status ne fb ku shkruan:

“Studentet e mjeksise ne Shqiperi refuzojne te vaksinohen. Atehere perse kane zgjedhur te studiojne mjeksi kur nuk i besojne asaj, eshte pyetja ime?!”

Ne komente dallon menjehere replika e Fatmes:

Dhe vazhdojne..

E pastaj,

Po ju si mendoni?

Të ngjashme