Veliaj shkon në Gjeorgji si vëzhgues në zgjedhjet locale si pjesë e misionit të…

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ndodhet në një vizitë sic e ka njoftuar dhe ai në Gjeorgji. Kjo vizitë është në kuadër të vëzhgimit nga ana e tij të zgjedhjeve locale në Gjeorgji si pjesë e misionit të Kongresit të Këshillit të Europës.

“Për një vizitë të shkurtër në Gjeorgjinë mike, për të vëzhguar zgjedhjet e sotme lokale, si pjesë e misionit të Kongresit të Keshillit të Europës.

– Ish presidenti Saakashvili u arrestua pas rikthimit në atdhe pas 8 vitesh;

– Presidenti aktual Zourabichvili zotohet se nuk do ta amnistojë;

– Ish futbollisti i Milanit, Kakha Kaladze rikandidon për kryebashkiak të Tbilisit”, shkruan Veliaj.

Previous articleBerisha mban foltoren në Shkodër, Ambasadorja Yuri Kim “mban ritmin” me Bujar Qamilin
Next articleTë shtunave përveç pushimit na pëlqen dhe parashikimi i Paolo Fox