Pas Feros, reagon Arbenita: Isha një k*rvë për ty?

2 muaj më parë

Pas lajmit se Fero dhe Arbenita janë ndarë, reperi ka reaguar duke thënë në video live se po e vuan shumë këtë gjë.

Por menjëherë ka ardhur edhe reagimi modeles, ajo ka bërë një video ku i drejtohet Feros me fjalë mjaft të rënda.

“Oh unë isha një ku*vë për ty? Nuk të kujtohet kur unë isha një vajzë e mirë për ty? E mirë…e mirë…e mirë përsëri…përsëri dhe përsëri… Dhe pastaj u bëra një k*rvë për ty? Nuk të kujtohet apo jo?”

Këtë video modelja e ka shoqëruar me përshkrimin: “Atyre nuk iu pëlqen kur ti i trajton njësoj siç ata të trajtuan ty”.

Fero dhe Arbenita janë prindër të një vajze ndonse marrëdhënia e tyre paraqitet në krizë. Gjë e cila nuk po ndodh për herë të parë.

Të ngjashme