Luana falenderon përsëri mamin…(Këtë herë futen financat në mes)

11 muaj më parë

Moderatorja Luana Vjollca le ta pranojmë që është një gocë mami. Si më e vogla e Vjollcave duket që është edhe me llastica e familjes. Megjithatë në çdo intervistë që ka dhënë ka qenë gjithnjë falenderuese për sakrificat që nëna e tyre ka bërë për të dhe motrat e saj.

Dhe në vazhdën e këtyre falenderimeve Luana ka vijuar edhe sot të jetë falenderuese karshi nënës së saj që i ka dhuruar gene të mira, pasi sipas Luit ajo ka një lëkurë si bebe dhe këtë e ka të trashëguar nga nëna e saj.

Në një kohë kur të gjithë po harxhojnë para për produkte të shtrenjta kozmetike dhe shërbime dermatologjike Luana është një vajzë me fat në këtë drejtim. Dhe për të gjithë ju që se besoni ua konfirmojmë dhe ne që ka një lëkurë perfekte pa grim. Tani kaq mos na thoni si, qysh, ku e kemi parë!

Të ngjashme