Kryefjala Logo

Debat i ashpër sapo arriti në Itali, Beniada: Mora forcat e rendit!

20 Qershor, 2022 | 9:13 pm

Beniada ka udhëtuar drejt Italisë, por duket se është hasur me një situatë të pakëndshme. Ajo ka debatuar me komshien për vendin e parkimit.

“Sa erdha në Itali u zura me komshien sepse kishte vendosur makinën te garazhdi im. Thirra forcat e rendit. Vëllai im shkoi t’i thoshte mos ta vendoste më aty makinën herën tjetër.

Por, ajo filloi ta shante me fjalë të rë ndë. Madje, na shau edhe se ishim shqiptarë. Unë mora telefonin dhe bëra regjistrime sepse nëse dikush të shan pa arsye në Itali dënohet me gjobë nga 1 mijë euro e lart. Isha gati ta lagia me ujë.”- ka rrëfyer Beniada.

Të ngjashme