Arditi & Megi nuk i kursejnë ironitë virtuale mes tyre…

2 muaj më parë

Ardit Çuni foli rreth eskperiencës së tij në “Dancing with the stars” duke u shprehur i bindur se do të ishte ai fituesi i këtij programi. Teksa fliste për çiftet që sipas tij do të skualifikohen në javët në vazhdim, mes tyre përmendi edhe emrin e Megi Pojanit.
Mesa duket këto deklarata si kanë pëlqyer aspak Megit dhe nuk i ka kursyer ironitë e saj kundrejt atyre të këngëtarit.

-“Ok mirë ika, po ku të iki të lutem? Më jep një derektivë”, ka shkuar Megi dhe Arditi pasi ka parë këtë postim i ka shkuar një mesazh.“Patjetër, kur e do?”

-“Çfarë thua more kremviçe?! Unë mund të shkoj në djall por jo pa të marrë ty me vete””, ka përfunduar Megi.

Të ngjashme