Studimi surprizues:Si ndikon tradhëtia tek njeriu?

12 muaj më parë

Shumë zhgënjehen dhe përjetojnë lëndime dhe tradhti.

Pikërisht për këtë çështje është bërë së fundmi një studim i cili ka surprizuar me rezultatet.

• Sipas studiuesve të Binghamton University, femrat dhe meshkujt që përjetojnë tradhtinë bëhen më të mirë.

E thëne ndryshe, një femër e zhgënjyer bëhet emocionalisht më e fortë dhe mund të përballojë gjithçka, ndërsa mashkulli zhvillon personalitet më të fortë.

Përsa i përket përjetimit, femrat e marrin veten më shpejt, ndërsa meshkujt në shumë raste nuk e kalojnë kurrë zhgënjimin.

Të ngjashme