Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që është e detyruar të përballet me të vërtetën (për më mirë ose për keq)

19 Maj, 2024 | 11:57 am

Ka një shtrirje diellore që po ndodh me Neptunin që vjen me një kontroll realiteti.

•Luani

Diçka në jetën tuaj duket se po ju përndjek, dhe ju me të vërtetë nuk jeni duke e pranuar të vërtetën e saj. Për ta pranuar atë do të thotë që ju duhet ta pranoni atë si të vërtetë, dhe deri më tani, ju keni arritur ta mbani këtë nën mbulesë dhe jashtë syve. Nuk ju pëlqen as ideja që njerëzit e tjerë ta dinë, pasi gjëja e fundit që dëshironi është të bëni një punë të madhe prej saj.

Të dielën, gjatë kësaj ngjarje diellore në Neptun, ju do të mohoni se keni qenë ndonjëherë pjesë e kësaj ‘gjëje’. Megjithatë, ju e dini të vërtetën dhe Neptuni do t’ju bëjë të përballeni me të. Pjesa interesante është se ta bësh këtë nuk është aq e tmerrshme sa mendonte të ishte. Ke bërë diçka të çuditshme dhe tani duhet ta zotërosh atë. Megjithatë, do të përfundojë, ndaj dijeni këtë.

Ana e ndritshme: Gjithçka është në punë të një dite, Leo. Do të zbuloni se çdo gjë që u bë mjaft e madhe në jetën tuaj për t’ju bërë të ndiheni se duhet të mohoni realitetin e saj tani duket si një punë e madhe. Qesharake se si funksionon. Mendja jote të ka bërë një mashtrim dhe tani e ke kuptuar. Mund të largoheni me një kokë të ftohtë pasi të mbarojë e diela pasi do të kuptoni se e vërteta nuk ishte aq e ashpër sa e kishit imagjinuar në mendjen tuaj.

Të ngjashme