Frutat apo perimet?Cilat janë më të mira për humbje peshe?

1 vit më parë

Frutat dhe perimet konsiderohen si ushqimet më të shëndetshme që një njeri mund të konsumojë.

Në një kohë kur të gjithë duan të duken bukur, ndërsa një pjesë synon të humbasin peshë, studimet ju tregojnë cilët janë më favorizues, frutat apo perimet për t’u dobësuar.

Nga shumë eksperimente është zbuluar se perimet janë më të shëndetshme dhe vlejnë më shumë për humbje në peshë.

Kjo nuk nënkupton që frutat nuk duhen konsumuar, por nëse doni të dobësoheni duhet të konsumoni më shumë perime, pasi ato përmbajnë vlera ushqyese dhe nuk kanë sheqer.

Të ngjashme