Video/ Ja si bëhet magji në Shqipëri që burri të lërë dashnoren të rikthehet te gruaja. Gjithë rituali në video.

2 vite më parë

Në videot e mëposhtme  te postuar nga magjistar në Shqipëri, duken një palë të mbathura meshkujsh, mbi të hidhen kafe, oriz, grur, një lëkurë e tharë fruti. Pas gjithë “gatimit”, mbathjet e mashkullit palosen dhe mbështillen me mbathjet e kuqe të një femre.

Më pas nëpërmjet një lënde djegësë që spërkatet në një shirit të zi që rrethon mbathjet, personi i vendos flakën dhe e lënë të digjet. I gjithë ky proces thuhet se tenton të bashkojë një cift bashkëshortësh që kanë 8 vite të martuar me 3 fëmijë.

Kohët fundit burri është larguar nga familja duke shkuar me dashnoren. Kjo quhet “magji e kuqe” sipas magjistarëve. Pas kësaj magjie pretendohet se ai do të rikthehet tek gruaja e tij dhe fëmijët. “Kur normaliteti i jetës nuk përputhet me realitetin, mos nguro por trokit për ndihmë”- shprehen personat në rrjetin social.

Të ngjashme