Gazetari shqiptar: Ku*vat e Instagramit jeni nje pike e vogel ne oqean

2 vite më parë

Ne rrjetet sociale hasemi me njerez te ndryshem, e vitet e fundit eshte kthyer edhe ne nje biznes ku shume vajza promovojne veten e tyre. Ndonse nuk bejen asgje ne jete, promovojne veten per ndonje shishe shampanje apo ndonje veshje firmato.

Duket se kjo gje ka revoltuar edhe gazetarin shqiptar Habjon Hasani. Ai ka bere nje postim ne Instagram ku shkruan:

“Sipas te dhenave zyrtare, numri i perdorueseve ne instagram eshte afro 909 milione persona.

Nga numri total, 43% jane femra, qe i bie se jane diku te 390 milione femra perdoruese.

Duke marre nje kuote dysheme prej 1 kurve per çdo 10 femra, i bie qe jane nja 39 milione kurva aty.

Prandaj, e dashur zonja modele e instagramit, mos nçk se nje pike ne oqean je dhe ne tregun e kurvave.”

Të ngjashme