Del dokumeti që gropos Erion Veliajn. Shkel ligjin dhe jep 128 milionë euro për mafien e përpunimit të mbeturinave, duke ju fshehur këshillit bashkiak. Vendimi i takonte atyre

“Inceneratori i Tiranës”, ky projekt është miratuar vetëm nga kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili është shprehur ‘parimisht dakord’ mbi studimin e fizibilitetit Por Z.Veliaj nuk e ka tagrin për ta miratuar projektin, pasi ai vetëm e propozon buxhetin e bashkisë, i cili miratohet nga Këshilli Bashkiak.

“Angazhimi për dakordësinë duhet të përfshijë marrjen e vendimit nga Këshilli Bashkiak përkatës, si autoriteti kompetent për miratimin e buxhetit,

Ndërkohë që aprovimi është dhënë nga autoriteti i Kryetarit të Bashkisë që ka për kompetencë vetëm propozimin e buxhetit në Këshill.

Previous articleFloriana Garo kthehet ne Shqiperi dhe i bashkohet fushates elektorale! Ja me cilen parti
Next articleZbardhen detaje te reja pas vdekjes se 27 vjecares nga Berati