Kryefjala Logo

Një tjetër aktor do të hyjë në Big Brother Albania VIP

25 Janar, 2024 | 8:07 pm

Çdo javë garës i bashkohen personazhe të ndryshëm në BB VIP. Ku disa mirëpriten e disa të tjerë jo. Ama, BB ka njoftuar se do të ketë shumë hyrje të reja.

Sipas burimeve për Kryefjala.com një tjetër banor që do të bëhet pjesë e BB VIP është aktori Margent Caushi, i cili ka luajtur një sërë shfaqjesh, dhe pjesëmarrja e fundit ka qenë në filmin “5 herë jo”.

Tani, me futjen e Margentit duket se shtohet numri i aktorëve në shtëpinë e BB VIP.

05D5431B 83AC 4088 96B7 527409B4B3AA

Të ngjashme