Kledi Hysa dhe Evi Reçi janë bashkë, apo rastësi?

1 muaj më parë

Kledi Hysa pas daljes nga Big Brother është folur për marrëdhënie të ndryshme dashurie ndonse vet nuk ka pranuar asgjë. Në anën tjetër këngëtarja Evi Reçi ka qenë gjithmonë e rezervuar përsa i përket jetës private.

Por prisni pak, më duket se i kapëm. Burime për Kryefjala.com zbuluan se Evi dhe Kledi janë në një marrëdhënie dashurie. E ne për ta vërtetuar disi u futëm kërkimeve!

Por ç’të shohim nëpërmjet postimeve në Instagram janë disa indicie që shohim se Kledi dhe Evi kanë qenë në disa vende njëkohësisht, përshembull së fundmi janë të dy në Vlorë! Lind pyetja: A janë bashkë apo rastësi? Në fakt le të themi që ku ka zë, s’është pa gjë! Ama ne do e zbulojmë për ju!

Të ngjashme