Kryefjala e tha e para! Endri Çekiçi konfirmon romancën me Megi Pojanin

12 muaj më parë

Pak ditë më parë Kryefjala.com ka zbuluar se Megi Pojani dhe futbollisti i kombëtares Endri Çekiçi kishin udhëtuar së bashku drejt ishujve ekzotikë të Afrikës.

Së fundmi Endri duket se ka dhënë konfirmimin e tij. Ai ka publikuar një selfie ku nga syzet duket e pasqyruar Megi. Indicie i ka dhënë Eva Murati, e cila shkruan: Shqiptarët që do bëjnë zoom tek syzet e Endrit.

E pra tani më çdo gjë ka një kuptim dhe s’ka më dyshim. Endri vetë sapo e konfirmoi.

Të ngjashme