Endri Çekiçi feston ditëlindjen me Megi Pojanin dhe motrat e saj…

4 muaj më parë

Endri Çekiçi ka festuar mbrëmë ditën e tij të lindjes. Futbollisti i njohur ka zgjedhur të festojë me miqtë dhe njerëz të dashur ditën e lindjes në një vilë restorant afër Durrësit. Por sigurisht në këtë festë nuk ka munguar edhe partnerja e tij, Megi Pojani.

Vetë Megi nuk ka postuar foto me partnerin e saj, por ka qenë motra e saj Ina që ka postuar një foto nga i njëjti ambient ku shohim futbollistin me miqtë dhe familjarët e tij.

Por sigurisht që kjo festë nuk do të kishte kuptim pa energjinë e motrave Pojani…

 

Të ngjashme