VIDEO/ Pak kohë më parë i gjuajtën me shpullë, Presidenti Macron goditet me vezë në një festival ushqimi

2 vite më parë

Një vezë iu hodh Presidentit Francez Emmanuel Macron gjatë vizitës së tij në një panair tregtar restorant në Lyon.Burri që hodhi vezën u largua menjëherë nga dhoma pas incidentit dhe u ndalua.

Veza u hodh nga supi i Macron pa u thyer: n”Nëse ai ka diçka për të më thënë, le të vijë”, tha Presidenti Francez, duke kërkuar të shihte burrin. Incidenti ndodhi gjatë vizitës së Macron në stendat e International Catering, Hotel, and Food Shoë (SIRHA).
Në qershor, Macron gjithashtu u godit në fytyrë nga një burrë në margjinat e një udhëtimi në Tain-L’Hermitage. Presidenti francez u përshëndet ngrohtësisht nga profesionistët e restoranteve në panairin tregtar në Lyon, ku shumë falënderuan qeverinë e Macron për ofrimin e ndihmës shtetërore për industrinë gjatë pandemisë COVID-19.

 

Të ngjashme