Muaji gusht solli bilance “lufte” me aksidentet në rrugët e Shqipërisë

2 vite më parë

Muajt e verës mbeten gjithmonë problematike për sigurinë e jetës në rrugët e vendit tonë. Bilancet tragjike të aksidenteve mbeten pothuajse të njëjta vit pët vit.

Si pasojë e shpejtësisë së lartë, konsumimi të alkoolit, mosrespektimit të rregullave në muajin që lam pas janë rregjistruar 182 aksidente në të githë territorin shqiptar, kanë ndërruar jetë 24 persona si pasojë e këtyre aksidenteve ku 13 prej tyre kanë qenë këmbësor.

Më i lartë akoma fatmirësisht është numri i të plagosurve, ku 141 persona, 18 prej tyre me dëmtime të renda dhe 123 me dëmtime të lehta.

Të ngjashme