Ngjarje tragjike në Tiranë,makina përplas kalimtaren.Pamje të aksidentit!

6 muaj më parë

 

Aksident i rënde ka ndodhur në rrugën e Kavajes, në Tiranë.

Një vajzë po kalonte rrugën dhe një makinë e tipit “Mercedez” përplas kalimtaren në një mënyrë të frikshme.

Vajza është përcjellur në gjëndje shumë të rënd në spital.

Këto janë pamjet horror të aksidentit të ndodhur.

Të ngjashme