Kryefjala Logo

Dhunë dhe shkelma:Gjimnazistet përleshen për “Pse ma pe të dashurin”

3 muaj më parë

Hormonet e adoleshencës janë të njohura për shpërthimin e tyre që prej kur ka filluar njerëzimi.Impulsiviteti,nervozizmi,të qënurit kundra botës dhe të menduarit se askush nuk i kupton janë vetëm disa nga përjetimet e tyre.

Për fat të keq kjo moshë njihet edhe për dhunën.Kemi parë dhe dëgjuar shpesh përleshje mes adoleshtëntëve në ambientet e shkollave ku pretendohet arsimi i këtyre të rinjve.

Keshtu ka ndodhur në kryeqytet ku dy vajza janë rrahur jashtë oborrit të shkollës dhe ka përfunduar vetëm kur një grua ka hyrë për të ndarë të rejat.Mësohet se ‘molla e sherrit është një djalë pasi njëra nga vajzat ka akuzuar tjetrën se i ka parë të dashurin.

Të ngjashme