DJ PM ka një ankesë kundrejt Sarah Berisha, por ja si i përgjigjet ajo!

11 muaj më parë

Sarah dhe PM janë një ndër çiftet e krijuar në Big Brother, ndonse me luhatje duket se marrëdhënia e tyre vazhdon. Së fundmi PM ka një ankesë kundrejt blogeres.

Ai ka publikuar një foto të Sarës e përbri shkruan; ndoshta ndonjëherë paguan edhe kjo. Duke nënkuptuar që në takimet e tyre është ai që paguan. Por përgjigja ka ardhur edhe nga Sarah e cila ka ripostuar foton dhe shkruan:

“No koment, faleminderit”, epo siç e do zakoni djali paguan në takime sidomos në Shqipëri, jo për gjë po i thyhet sedra.

Të ngjashme