Beatrix po pret princin e kaltër…

11 muaj më parë

Ju të gjithë e mbani mend se si mbaron përralla e Borëbardhës, ajo ha një mollë me helm, bie në gjumë të thellë dhe është princi i saj që e zgjon me puthje nga gjumi i saj letargjik.

Të njëjtën skenë ka përsëritur edhe Trixa dje në mbrëmje mos ndoshta kemi ndonjë histori të re dashurie në horizont apo mos bëhet fjalë për subjektin e këngës së saj të re?!

Ajo dje ka qenë mbrëmë në një darkë familjare dhe më pas ka postuar në Instagram këto foto që ngjallën dyshimet se bukuroshja mund të ketë nisur edhe një romancë verore dashurie.

 

Të ngjashme