Kryefjala Logo

Balerina shqiptare: “Më tha sa të jem unë këtu, ti nuk shkel më në Teatër!”

6 Prill, 2022 | 11:03 pm

Këtë mbrëmje në emisionin “Goca dhe Gra” kanë qenë të ftuar Graciano Tagani dhe Isida Mollaymeri, ku kanë folur për emisionin më të ri “Just Dance”, si dhe për eksperiencat e tyre në balet. Së fundmi Isida ka zbuluar se ka dhënë një shfaqje në “Teatrin e Operas dhe Baletit”, por dikush aty I ka thënë:

“Sa të jem unë këtu ti nuk shkel më në këtë skenë!”, ndonse deklaratë e fortë ajo nuk ka dashur të tregojë personin që bëhet fjalë apo nëse është drejtues. Ndonse kuptohet nga fjala që ka qenë dikush me pozitë të lartë.

D43748D3 3BCB 48D9 9F8F 1F766DA9FFB0
Ata gjithashtu kanë treguar se ka shumë konkurrencë dhe ndonse janë grup I vogël të gjithë përpiqen që tu prishin punë. Epo tashmë jemi mësuar me këto ndodhi në fushën e artit.

Të ngjashme