Arbana Osmani i vë vulën: Vëllezërit Veshaj nuk meritojnë vëmendjen e saj

12 muaj më parë

Sot do të kujtojmë disa ditë dimri ku Big Brother Vip erdhi për herë të parë dhe gozhdoi shqiptarët si Ezeli njëherë.

Aty na ishte një personazh që quhej Donald Veshaj dhe historinë ja njohin edhe gurët tani.Ky ka edhe një vëlla binjak që edhe pse në fillim të rrugëtimit të vëllait zgjodhi hijen për mos ti rrëmbyer vëmëndje,nuk zgjati për shumë kohë..

Edhe ai u bë pothuajse personazh i shtëpisë dhe ato ditë u bënë aq premtuese për binjakët sa televizioni i dha edhe mundësinë e një programi të gjithin për vete.

Moderatorja Arbana Osmani mbahet nga më të
mirat në vend,por kujtojmë se njëherë u kritikua nga publiku kur i tha Donaldit se ai ishte kryefjala e atij Big Brotheri dhe kjo deklaratë i hapi rrugën njerëzve të mendonin se Donaldi ishte i preferuari dhe i llastuari i produksionit.

E kështu gjithçka shkonte vaj deri në natën finale kur çmimin e madh e fitoi Ilir Shaqiri..
Një ajzberg Titaniku preu në mes rrugën e bukur të miqësisë midis vëllezërve dhe produksionit,aq sa u përfol se nuk do kishte emision.

Por pastaj kthesa erdhi dhe u duk sikur u vendos paqja.
Në fakt në atë kohë vëllezërit Veshaj e hoqën Arbanën nga Instagrami ndërkohë që kjo e fundit jo..
Koha kaloi dhe tani Arbana Osmani,disa muaj më pas vendos ti heqi nga Instagrami të dy që nuk e ndiqnin.

Ju e dini që sot kur dikush të heq nga Instagrami është njësoj si të të thotë:”Unë nuk të dua më si pjesë të jetës time”
Ja pra,u ndanë edhe këto rrugë

Të ngjashme