Zgjidhni dhuratën perfekte! 500 euro të fituara dhe një “lum” ofertash në “Allure Beauty”!

1 vit më parë

Siç edhe thonë “ dhuratat i pranon edhe mbreti”, kështu që në këtë periudhë festash ku të gjithë kërkojmë për dhuratën perfekte për të afërmit dhe miqtë tanë ne kemi vendosur tu ndihmojmë.

Është shumë e rëndësishme që dhuratat që bëjnë tu pëlqejnë, kështu që çdo vajzë, grua por edhe burrë nuk do ti thoshte jo trajtimeve për një rini të përjetshme pa kirurgji. Zgjidhjen e zbuloni tani!

“Allure Beauty”,klinika më e mirë dhe më e besueshme e Mjekësisë Estetike ka “hapur thesin” me dhurata për të gjithë ju, u mbetet vetëm të zgjidhni atë që u nevojitet.

Gjithçka nis me 20% ulje për çdo produkt të “Allure Beauty” por sigurisht që nuk mbaron me kaq!

-Parapaguaj 3 seanca Microneedling dhe merr dhuratë kremin që dëshiron!

-Paguaj 2 PRP dhe 2 seanca Microneedling dhe përfitoni një trajtim fytyre dhe Resting Peel!

-Parapagauj 3 PRP dhe 3 seanca Microneedling dhe merrni një mori duratash si: 1 seancë PRP, 1 seanë Micronëësling, 1 seancë Resting Peel dhe 1 Vampire Mask, të gjitha këto falas!

 

Dhe kulmi arrin pikërisht tani: Jeni lodhur nga qimet në trup? “Allure Beauty” bën uljen drastike: Paguani 6 seanca Lazer dhe përfitoni menjëherë 2 seanca dhuratë që shkojnë në vlerën 500 euro!

Dhurojuni të afërmve tuaj buzëqeshjen në këtë fundvit, sepse Babagjyshi ndodhet pikërisht në klinikën mjekësore estetike “Allure Beauty”. Për çdo detaj tjetër mund të flisni me stafin më të mirë nëpërmjet faqes në Instagram “Allure Beauty” ose numrit të telefonit: 0692111919.

Nxitoni, nxitoni dhe përfitoni!

Të ngjashme