Veçoritë që tërheqin meshkujt.Femra,lexoni me kujdes!

7 muaj më parë

–Shikimi i thellë i syve
Harrojeni shprehjen që sytë janë pasqyra e shpirtit, pasi ata janë dhe një derë për të marrë vëmendjen e të dashurit të zemrës. Mesa duket sytë zmadhohen kur shikon personin që ke simpati.

-Buzët e kuqe
Sipas një studimi të kryer nga Univeristeti i Manchesterit doli që buzët janë më kryesoret në tërheqjen fizike.

-Buzëqeshja si një emoji
Kur themi buzëqeshje si emoji e kemi për buzëqeshjen si fëmijë. Studimet thonë se burrat janë më shumë të tërhequr tek buzëqeshja e një gruaje.

-Dhëmbë të bardhë
Kërkimet thonë se dhëmbët e bardhë janë më atraktivë. Ne nuk duhet të jua themi këtë por lajini,pastrojini, dhe vizitohuni tek dentist herë pas here.

Të ngjashme