Urreni shiun? Ka një shpëtim.

10 muaj më parë

Ditët me shi sapo kanë filluar dhe problemi më i madh i të gjithëve janë këmbët.

Çfarëdo lloj atletesh apo këpucësh që të vishni shiu depërton dhe lag këmbët tuaja.

Situata është edhe më e vështirë kur ju vishni atletet lecke.

>>Megjithatë një mënyrë shumë e mirë për të mos lejuar shiun të hyjë brenda është lyerja e atleteve me qiri.

•Ndoshta tingëllon pak çuditshëm por të gjithë ata që e kanë provuar janë habitur nga kjo metodë.

>>Mjafton të merrni një qiri të bardhë ta shkrini dhe lyeni atletet tuaja në çdo cep. Përbërja e qiriut nuk lejon që uji të depërtojë.

Të ngjashme