Si kërkojnë për njeriun e duhur beqaret?

1 vit më parë

Jeto me miqtë
Të shoqërohesh me njerëz pozitivë të krijon frymëzim, të shton gëzimin e ditës dhe të jep mundësi për njohje të reja. Mos i thoni jo një kafeje apo një ftese për darkë, por edhe ditë ndryshe nga e zakonshmja, duke bërë sport apo udhëtime.

Eksperimento
Sa kohë ka që nuk merresh me një projekt të ri? Eksperimento një hobi, zbulo një sport ose ndrysho rutinën duke krijuar një valë pozitive që shtrihet në gjithë jetën tënde. Bëj diçka që nuk e ke bërë kurrë.

Ji e lumtur
Mjafton ta mendosh dashurinë si një stampë, dhe zbulo vetë modelet e lumturisë. Fillo të mbledhësh çdo ditë mundësinë për ti dhënë vetes atë që ka nevojë. Lumturia tërheq lumturinë.

Mjaft u impenjove
E buzëqeshur, super e organizuar dhe efiçente në punë, mjaft! Dashuria nuk është një garë. Mjaft u impnjeove, sidomos kur bëhet fjalë për të zgjidhur problemet e të tjerëve. Mëso të kënaqesh me momente të vogla lumturie.

Të ngjashme