Shenjat që tregojnë se një femër ka ndjenja për një femër tjetër.

9 muaj më parë

Lesbizmi ose homoseksualizmi femëror nuk është diçka plotësisht e përcaktueshme, por ka disa shenja që tregojnë se nuk jemi plotësisht heteroseksuale. Studimet e fundit kanë treguar se çdo femër është në një masë lesbike (homoseksuale), por kërkimet po përpiqen të vërtetojnë prej kohësh se çdokush mund të ketë homoseksualitet në një nivel të caktuar

* E thoni vazhdimisht se shoqja/shoku juaj i/e ngushtë apo artisti juaj i preferuar do të ishin e dashura/i dashuri juaj ideal. ‘Natyrisht, po të isha lesbike’. Pas kësaj ndodh që i hyn një bisede krejtësisht lesbike, duke i bërë komplimente për flokët, gjoksin, dhe i thoni se ‘Andi nuk të meriton, sepse po të isha unë në vend të tij, do të trajtoja si princeshë’.

* Ju tërheq mendimi i të parit pornografi homoseksualësh. Ose nëse shikoni pornografi hetero dhe nuk ju eksiton më, do të thotë se ndoshta, keni nevojë të zgjeroni larmishmërinë e pornografisë që shikoni.

* Kur dikush ju pyet cila është pjesa më seksi e trupit të një mashkulli, ju vjen ndërmend një pjesë tërësisht joseksuale mashkullore, si kockat e legenit, apo ‘një qafë e bukur’.

* Kur masturboni, keni në mendje seksin me një femër. Madje edhe ju shqetëson kur mendoni se, një natë më parë keni masturbuar duke menduar për Kendall Jenner, dhe ashtu keni kaluar më shpejt në orgazëm.

Të ngjashme