Shenjat që tregojnë se keni një jetë intime shumë të mirë

7 muaj më parë

•Keni provuar cdo pozicion të kamasutrës,të paktën pjesën më të madhe!


•Jeni frymëzuar dhe keni provuar stile nga filmi ’50 hijet e Greit”


•Nuk ka rëndësi nëse është mëngjes, drekë apo pasdite, jeni gjithmonë të gatshëm për të kryer marrëdhënie.


•Keni një vend tuajin në dhomën e gjumit, për lodrat e seksit


•Veshjet e tua të brendshme janë nga më joshëset


•Telefoni juaj është i mbushur nga faqet e site-ve porno.


•Keni gjithmonë në fytyrë, atë buzëqeshjen e gatishmërisë.


•Keni më shumë lodra seksi ju se sa fëmijët lodra.


•Shpenzoni shumë para për aksesorë që gjallërojnë jetën tuaj seksuale.


•Keni një sirtar të mbushur me prezervative(përdorini gjithmonë!)

Të ngjashme