Sekretet për të pasur gjithmonë aromë të mirë trupi

5 muaj më parë

1- Mos e lini lëkurën të thatë

2-Spërkatni jastëkun dhe çarçafët

3-Kujdes me detergjentin dhe veshjet

4-Çka hani ju ndikon te aroma e trupit

5-Praktikoni aromat me “shtresa”

6-Mbani me vete me orbit dhe parfum

7- Fokusoni spërkatjen në pikat e nxehta dhe ato të pulsit

8-Hidhni parfum atëherë kur duhet

9-Zgjidhni parfumet siç duhen. 

10-Shkoni përtej lëkurës, mbani aromatikë në dollapin tuaj.

Të ngjashme