Që Viti i Ri të vijë i mbarë,kush duhet të hyjë i pari në shtëpi?

7 muaj më parë

Thonë që kur të hyn një djalë i vogël në shtëpi, viti do të shkojë mbarë.

Akoma më shumë, shqetësimi më i rëndësishëm; të hyjë me këmbën e djathtë. Një traditë që vështirë të zbehet.

Nata e Vitit të Ri është kulmi i ditëve festive për shqiptarët, që i impenjon në çdo gjë, duke filluar që nga punët e shtëpisë deri në gatime të shumta dhe fishekzjarrët.

Tryeza plot me ushqime,Bakllavaja,
ëmbëlsira më e preferuar e tryezës,pijet sepse në tryezë nuk mungon asnjë markë alkooli, pije me gaz, pa gaz apo energjike apo edhe lufta e fishekzjarreve që
nga dritaret, ballkonet e kudo të munden, shqiptarët do tregojnë me padurim arsenalin e pafundmë të fishekzjarreve në shtëpi.

A ka më shqiptarçe se kaq?

Të ngjashme