Pyetjet që djemtë janë të ndrojtur t’ja bëjnë vajzave

7 muaj më parë

1 – “Unë dua të di me sa persona të tjerë ajo ka fjetur, por ne sapo e kemi filluar lidhjen dhe kjo mund të jetë një pyete personale për të. Më mirë nuk po ia bëj këto pyetje, në të kundërt mund edhe ta prish marrëdhënien me të”, Luka, 24 vjeç.

2-Doja të dija nëse ajo shtiret apo më tregon të vërtetën rreth orgazmës. Jo se unë nuk kam besim në aftësisë e mia seksuale, por kam dëgjuar se femrat shpesh priren të gënjejnë në lidhje me të. Ndoshta janë vetëm fjalë”, Do, 24 vjeç.

3 – “Sa shpesh ajo masturbohet? Në varësi të përgjigjes unë edhe mund të ofendohem”, Gio, 24.

Nëse ajo ndjen akoma për ish-in e saj. Këtë pyetje nuk mund ta largoj nga mendja dhe më vret”, Kyle. 24 vjeç.

4 – “Si e krahason marrëdhënien tonë me të kaluarat që ajo ka pasur?” Patrick, 25 vjeç.

5– “Doja të dija nëse ajo ka mbetur ndonjëherë shtatzënë. Shtatzënia më frikëson, më bën të mendoj për këtë gjë, por nuk e kam pyetur asnjëherë. Një temë shumë prekëse, por unë jam akoma kurioz”, Bobby, 24 vjeç.

Të ngjashme