Pikat e forta dhe të dobta e të lindurve në muajin dhjetor

12 muaj më parë

Janë lindur për të qenë fitimtarë

Nuk i gëzohen medaljes së argjendit apo bronzit sepse ajo e arit është gjithçka që duan.

Lulja e tyre është ajo e narcisit. Thuhet se këto lule simbolizojnë fundin e dimrit dhe fillimin e ri të vitit.

•Shumë të pvendosur

Edhe pse janë kokëfortë dhe karakterizohen nga personaliteti i fortë, njerëzit e lindur në muajin dhjetor nuk e kanë të lehtë të marrin vendime.

I kanë të qarta qëllimet dhe punojnë fort për t’i arritur.

Gjithçka që lidhet me udhëtimin, është aktivitetit i tyre i preferuar.

Një biletë avioni do të bënte një bricjap apo shigjetar njeriun më të lumtur.

•Ngjyra e tyre e preferuar është bluja dhe çdo gur në këtë ngjyrë.

•Marrin vendime të nxituara për partnerët, dhe nuk njohin kthim pas!

Të lindurit në dhjetor, rrallëherë, për të mos thënë kurrë, nuk mund të ndihen të përdorur nga partneri. Janë partnerë shumë të përkushtuar dhe qëndrojnë pranë dashurisë së tyre në çdo situatë dhe në kohë të vështira.

Të ngjashme