Para se të mbyllni ditën,shfytëzojini 10 minutat e fundit për këto veprime

10 muaj më parë

Përgatitja është çelësi i suksesit për të mbyllur ditën dhe për t’u zgjuar siç duhet në mëngjes.

1-Bëj një listë me gjërat që duhet të kesh në mendje ditën tjetër.

2-Vëri gjërat në vendin e duhur para se të flesh. Një pastrim i shpejtë i shtëpisë nuk të bën kurrë keq.

3-Bëj gati veshjen e së nesërmes.

4-Pi një gotë ujë për t’u zgjuar me energji.

5-Fiki të gjitha aparatet dixhitalë dhe relaksohu.

Këto 5 veprime nuk duhen lënë asnjëherë pas dore nëse doni që të zgjoheni mirë ditën tjetër.

Të ngjashme