Nuk ju pëlqen si dilni në foto?Ka një shpjegim dhe një zgjidhje

10 muaj më parë

Me siguri ju ka ndodhur të dilni para pasqyrës dhe t’iu pëlqejë ajo çfarë shikoni, por kur provoni të bëni foto zhgënjeheni, pasi nuk dilni siç e prisni.

Ka disa këshilla që do t’iu lehtësojnë shumë punën për të bërë fotot që doni.

Nëse nuk ju pëlqen vetja në foto provoni të përmbysni imazhin për të arritur atë që doni.

Mos e përdorni blicin. Mundohuni ta shmangni pasi drita natyrale është gjithmonë më e mira.

Mjekrën përpiquni që ta mbani lart dhe të shmangi të qeshurat fallco.

Mos u ‘fiksoni’ pas fotove të VIP-ave. Ata gjithmonë publikojnë më të bukurën dhe rrallë herë të papërpunuar.

Të ngjashme