Kryefjala Logo

Nëse partneri juaj ka këto veti keni gjetur idealin

6 Prill, 2022 | 12:30 pm

1.Ai nuk trëmbet nga asnjë vështirësi dhe është gati të zgjidhë çdo problem.

2.Ai mund të gatuajë vetë ushqimin e tij nëse dikush nuk e ndihmon.

3.Ai gjithmonë është në anën tënde dukenju përkrahur edhe kur ju keni një problem serioz.

4.Ai i ka mësuar çdo detaj rreth jush

5.Ai është inteligjent dhe në kërkim të dijes gjithmonë .

6.Ai di të të bëjë të qeshësh edhe pas një dite stresuese.

7.Ai di si të bjerë dakort me ty edhe kur nuk e mendon njësoj.

8.Ai nuk harron të të telefonojë edhe kur ka 1000 punë.

9.Mendimi juaj ka gjithmonë ka rëndësi për të.

10.Ai nuk ka turp t’ju ndihmojë me punët e shtëpisë.

Të ngjashme