Nëse keni kto profesione,ju tradhëtoni partnerin.E thotë studimi jo ne

1 vit më parë

Disa njerëz besojnë se tradhtia është thjesht një çështje që lidhet me kohën, rrethanat, disponueshmërinë dhe mundësitë.

Kur këto arsye bëhen bashkë, krijohet një stuhi e përsosur tradhtish të mundshme dhe tradhtish bashkëshortore, në të cilat pothuajse çdokush është në gjendje të bjerë pre.

 Të tjerë argumentojnë se tradhtia ndodh kryesisht me personalitete të veçanta të njerëzve.

Por studiuesit kanë mbledhur statistika të cilat nxjerrin në pah disa tipare sjelljesh dhe karakteristikash të atyre që janë më të predispozuar për të tradhtuar.

Studimet gjithashtu tregojnë se nivelet e larta të arsimit mund të ndihmojë në parandalimin e tradhtisë por ka edhe disa persona të cilat kanë një profesion i cili i tundon më shumë për të tradhtuar. Ekspertët kanë renditur 11 profesionet të cilët japin më tepër mundësi tradhtie si për burrat ashtu edhe për gratë.

Industria e financave/ bankë etj.

Mësuesit

Fizikantët

Policët

Avokatët

Infermierët

Asistentët

Zjarrfikësit

Punonjësit e Informatikës,

marrëdhënie me publikun,

punonjës online

Të ngjashme