Në ditë festash po vuani nga ndarja?Merreni veten kështu:

5 muaj më parë

Shumë prej jush mund të kenë provuar  ndarjen nga i dashuri/e dashura kohët e fundit, ose më herët dhe akoma nuk e kanë marrë veten,por duhet të dini se jeta vazhdon dhe gjërat e këqija nuk zgjasin përgjithmonë.

Të kalosh një ndarje  do të thotë të luftosh fort me veten dhe ju mund ta bëni kështu:

•Mos harro të mësosh nga gabimet.

•Jepi vetes kohë dhe qetësi për të menduar dhe marrë vendime.

•Duhet të pranosh dhe të përballesh me çdo gjë.

•Fillo të mendosh për mundësi të reja njohjeje.

•Kushtoji kohë vetes, zbulimit të aftësive të tua.

Të ngjashme