Mendoni se nuk jeni në peshën ideale?Epo ju vërtetojmë të kundërtën

5 muaj më parë

Nëse jeni nga ata persona që ushtroheni vazhdimisht dhe hani shëndetshëm pesha nuk duhet të përbëjë problem për ju.

Por ka nga ata që duan të bien disa kilogramë dhe nuk arrijnë ta kuptojnë pse peshorja nuk pëson rënie.

Ka disa tregues që mund t’ju vërtetojnë se keni peshën ideale prandaj duhet të ndaloni çdo përpjekje.

•Nëse ndiheni energjikë shëndeti juaj është në ditët më të mira.

•Nëse pesha juaj është stabël as nuk rritet as nuk ulet, çdo gjë është në rregull.

•Nëse keni peshën ideale flini pa pushim dhe pa u zgjuar disa herë gjatë natës.

Të ngjashme