Maska që ngre gjoksin e rënë për pesë ditë!

7 muaj më parë

Gjoksi i lëshuar për çdo femër është një kompleks i cili paraqitet pas shtatzanisë por edhe kur humbet peshë në mënyrë të shpejtë.

Për rregullimin dhe kthimin në formën e mëparshme, ka zgjidhje edhe pa ndërhyrje kirurgjike.

Gjithçka që iu nevoitet në këtë rast është një lugë jogurt, një vezë dhe një lugë vitaminë E, e cila mund të gjendet në .

Përzieni të gjitha këto dhe aplikoni maskën në gjoks duke përsëritur këtë proces për disa ditë radhazi, e që rezultatet e dukshme do t’i vëreni për 5 ditët e para.

Të ngjashme