Mashkull me mjekër apo pa mjekër?Kë duan femrat

12 muaj më parë

“Journal of Evolutionary Biology” ka kërkuar nga 8,500 gra të tregojnë se cilët meshkuj i preferojnë: ata me mjekër apo ata pa mjekër.

Rezultatet dolëm mahnitëse: gratë e anketuara kishin preferuar meshkujt me mjekra.

Hulumtuesit kanë treguar se mjekra është karakteristikë mashkullore dhe ndërlidhet me nivelet e testosteronit.

Femrat duan të kenë në krahë meshkuj të fortë qëju falin siguri dhe mesa duket nga studimi,meshkujt me mjekër kanë më shumë sukses prej pamjes më serioze dhe bindëse përballë seksit të kundërt.

Të ngjashme